Συμμετοχή στη Detrop Boutique

Συμμετοχή στη Detrop Boutique

Ο τομέας Γαστρονομίας του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ υποστήριξε ενεργά την έκθεση Detrop Boutique που διοργανώθηκε πρόσφατα στη Θεσσαλονίκη.

Οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής συμμετείχαν στο project “The Pairing Experience” και μαγείρεψαν ζωντανά καθ’ όλη τη διάρκεια του τετραημέρου χρησιμοποιώντας πρώτες ύλες που προσέφεραν οι εκθέτες της Detrop.

Οι σπουδαστές εντυπωσίασαν όλους όσους επισκέφθηκαν το περίπτερο και απέδειξαν για άλλη μια φορά την αγάπη τους για τη Μαγειρική και τις ικανότητες που το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ τους μεταδίδει.