Ειδικότητα: Τομέας Τουρισμού
Ο Reserve Brand Ambassador της Diageo, Γιώτης Αγγελίδης θα εκπαιδεύσει τους σπουδαστές του Τομέα Τουρισμού σε όλες τις τελευταίες τεχνικές του Finedrinking, στο πλαίσιο του σεμιναρίου "Παρέα με τον Γιώτη & η έννοια του FInedrinking".
Τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, στις 14.00, στο κεντρικό κτίριο του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Θεσσαλονίκης (Ερμού 45), ο expert των reserve brands -prestige υπηρεσιών κατανάλωσης θα μυήσει τους σπουδαστές στα μυστικά ποτών, όπως Vodka, Whisky, Gin, Tequila.
Το bartending είναι συνδυασμός γνώσης & τεχνικής «Ο σύγχρονος bartender πρέπει να μετατρέπει την υπηρεσία οποιουδήποτε προϊόντος σε μοναδική εμπειρία, στοχεύοντας πάντα στην απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη. Παράλληλα, θα πρέπει να υπάρχει η τεχνογνωσία, η εμπειρία και το μεράκι για συνεχή εξέλιξη. Το μυστικό για να γίνεις καλός bartender είναι να μπαίνεις στη θέση του πελάτη και να σκέφτεσαι τι θα επιθυμούσες ως πελάτης», επισημαίνει ο κ. Γιώτης Αγγελίδης.
«Πίνουμε υπεύθυνα» Ένα απο τα μότο του Reserve Brand Ambassador της Diageo είναι: "Drink responsible"
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ
-
-
Εκδήλωση για τη Γιορτή της Γυναίκας στη ΔΕΛΤΑ 360 Αθήνας
-
Εκπαιδευτική επίσκεψη στη Food Expo από τη ΔΕΛΤΑ 360 Καλαμάτας
-
360 Seminar Οδηγικής Ασφάλειας: Το τιμόνι είναι στα χέρια μας!
-
Συμμετοχή σπουδαστών στα εγκαίνια των εγκαταστάσεων του Παιδικού Χωριού SOS στην Πάτρα
-
360 Seminar: Pizza & Pinsa - Όλα τα μυστικά! Ιωάννινα!